Industri projekter

TUNNELBELYSNING PÅ FARUM-RUTEN

Den nye tunnelbelysning er udarbejdet i tæt samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, Furesø og Københavns Kommune samt Aalborg Universitet og ÅF Lys og er blevet til på baggrund af midler fra Farumruten kommuner, Vejdirektoratet og Region Hovedstaden.

Sjølund A/S har leveret hele ringen, som LED-strimlen er monteret i. Opgaven omfatter valsning, bearbejdning, svejsning og overfladebehandling.

LANDBRUGSMASKINERI

Sjølund leverer fuldt bukkede, valsede og bearbejdede komponenter til de førende producenter af landbrugsmaskiner. Vi har erfaring med alle gængse ståltyper samt aluminium. Sjølund har gennem årene opbygget en god knowhow omkring optimering af bukkeprocesserne, så vi kan tilbyde et færdigt produkt med et minimum af svejsning med forbedret kvalitet.

TIDEMANDS BRONORGE

Sjølund A/S totalleverandør for Adolph Tidemands Bro i Norge

Firmaet, der stod for byggeriet af Adolph Tidemandsbroen i Mandal, Norge, havde i over et år ledt efter en leverandør, der kunne løfte og løse opgaven, før de fandt Sjølund A/S. Sjølund A/S har efterfølgende løst opgaven som totalleverandør, hvilket betyder, at vi har stået for alle inddækninger til brodækningen – indkøb, forarbejdning, maling, projektledelse og logistik. Gennem hele projektet har der været et godt samarbejde mellem arkitekterne og Sjølund A/S, for at få tegninger til at blive til virkelighed. Adolph Tidemand Bridge stod færdig og klar til brug i april 2013.

SUNDHED

Sjølund leverer valsede aluminiumsprofiler til CT-scannere og røntgenudstyr til førende producenter i Europa. Der stilles særligt høje krav til præcision, som opnås gennem højpræcisionsvalsning og -bearbejdning. Efterfølgende bliver emnerne overfladebehandlet og leveret til kunden til slutmontage.

ASSA ABLOY

Sjølund har mange års erfaring med fremstilling af færdigvalsede og bearbejdede profiler i aluminium og rustfrit stål til førende europæiske producenter af svingdøre. Vores dedikerede montageteam leverer færdige delvist monterede emner/komponenter, der sendes direkte til byggepladsen til slutmontage.

KABELBANER OG SKILIFT

Svævebaner og elevatorer giver hurtig og komfortabel transport ved vinter- og sommersportssteder samt bjergområder. Sjølund leverer valsede stål- og aluminiumsprofiler til europæiske producenter af svævebaner og skilifte.