Processer

7

Bøjning

Mere end 80 små og store profilbukkemaskiner. Maskinparken består af både manuelt betjente og CNC styrede maskiner. Alle maskinerne er blevet specialtilpasset og løbende opdateret for at imødekomme kundernes krav.

Fræsning

Vi kan udføre de mest komplekse opgaver på fulde 5-aksede fræsecentre fra CMS, Maka og Mubea, samt CAD/CAM software fra Tebis, Alpha CAM og Inventor. Vi kan behandle dimensioner i x-y-z på op til 9500-1700-1000 mm (større dimensioner på forespørgsel).

Varmebehandling

Vi har mange års erfaring med hærdning og andre varmebehandlinger. Vi hærder aluminiumsprofiler op til 8 m længde i specialdesignede konvektionsovne. Processen foregår internt og er nøje overvåget og dokumenteret, fx med trækprøver i eget laboratorium.

Svejsning

Certificerede svejseprocesser: MIG/MAG, TIG/WIG – godkendt i henhold til EN1090 til udførelsesklasserne EXC1, EXC2, EXC3 og EN15085 for udførelsesklasserne CL1. Vi er naturligvis godkendt til at udføre NDT – i henhold til EN ISO 9712 Level II.

Projektledelse og dokumentation

Vi kan tilbyde nøglefærdig levering fra prototypefasen til serieproduktion eller til en komplet overdragelse til slutkunden. Vi dokumenterer i henhold til CE, PPAP, FAI, APQP4WIND eller kundens eget dokumentationsmateriale.

-Kontakt vores fagfolk

Vi er klar til udfordringer, kontakt vores fagfolk for mere information

Kasper Straarup

Produktions- og teknisk chef