Om Sjølund

7

VISION

DEN UDVALGTE PARTNER TIL EN BÆREDYGTIG FREMTID

Vi arbejder tæt sammen med vores interessenter for at forme en bæredygtig fremtid, der leverer optimal værdi og kundeoplevelse.

MISSION

ALT ER MULIGT

Drevet af passion, integritet og over hundrede års erfaring, står Sjølund for avanceret teknologi, høj kvalitet og omfattende service.

Om os

Sjølund er en verdensførende virksomhed, der er specialiseret i bøjning af aluminium og stålprofiler. Vi har mere end 80 års erfaring med at levere løsninger med bøjet metal til alle brancher. Vi er drevet af nysgerrighed, ideer og ambitioner.

Vi kan levere flere forskellige topmoderne metalløsninger, enten alene eller i kombination med bøjning, bearbejdning, svejsning, montage og overfladebehandling.

Vi har specialiseret os i bøjning af stål og aluminium. Vores mål er klart: Vi vil være verdensledende på markedet. Sammen med vores dedikerede kunder verden over arbejder vi utrætteligt mod dette mål. Vores produktionsfaciliteter i Danmark og Kina er de største og mest moderne. I Kina har vi etableret en opdateret og moderne produktionsfacilitet til at servicere vores kunder på dette hurtigt voksende APAC-marked fra en lokal platform. Vi arbejder også sammen med kompetente ingeniører og arkitekter om at løse konkrete komplekse opgaver. En lang liste af referencer fra hele verden kan bevise det.