Fodspor

Sjølund Danmark

Sjølund er en virksomhed med stolte traditioner. Sjølund startede i 1936, som lokal smed. I begyndelsen af 80'erne blev den første profilbøjemaskine købt. Siden da er profilbøjning blevet hovedforretningen. Inden for profilbukning er virksomheden i dag en af de største og førende i Europa.

Kvalitet er mere end blot at nå vores mål. Vi forsøger at sætte os i kundens sted og bestræber os på, at hele ordren fra start til slut bliver en positiv og smidig oplevelse for kunden. Kort sagt: Høj kvalitet til aftalt tid med en fleksibel indstilling og et højt serviceniveau.

Kapacitet

Med over 60 små og store profilbøjemaskiner på tværs af vores 15.000 m2 produktionshaller – med en krankapacitet på op til 32 tons – kan vi bukke alle de sædvanlige dimensioner på markedet.

Sjølund Kina

Sjølund Kina er specialiseret i at bøje aluminium og stålprofiler. Virksomheden blev etableret i 2009 og har deltaget i mange forskellige projekter som underleverandør af bøjet stål over hele verden.

Sjølund Kina producerer ikke kun høj-kvalitet bøjede dele til kunder, men leverer også totalløsninger. Dette omfatter alt vedrørende profilbøjning, herunder indkøb af materialer, profildesign, bøjning, bearbejdning, varmebehandling, overfladebehandling og emballering. I løbet af de sidste 10 år har vores fremragende teknologi og gode service vundet bred anerkendelse og tillid.

Kapacitet

Med over 20 små og store profilbøjemaskiner på tværs af vores 5.000 m2 produktionshaller kan vi bøje alle de gængse dimensioner på markedet.