VELKOMMEN TIL
SJØLUND

Tal & Fakta om Sjølund Gruppen

Års erfaring

Medarbejdere

Steder i hele verden

Forretningsområder

VORES MÅL: KLIMANEUTRAL

-Sjølund Gruppen

Vores forretningsområder

Arkitektur

Læs mere

Energi

Læs mere

Industri

Læs mere

Transport

Læs mere

-Om os

Sjølund er en verdensførende virksomhed

Vi er specialiseret i bøjning af aluminium og stål. Vi har mere end 85 års erfaring med at levere løsninger med bøjet stål til alle brancher. Vi er drevet af nysgerrighed, ideer og ambitioner.

- Vores projekter

Se vores kundereferencer

Opus, Dubai

Opus-bygningen i Dubai er designet af Zaha Hadid. Bygningen har 21 etager med et 5-stjernet hotel og 96 luksuslejligheder. Sjølund har leveret 10.000 forskellige 3D vinduesprofiler, der anvendes i alle ovenlysvinduer.
Alle billeder er ejet af Zaha Hadid Architects.

520 WEST 28TH Street, New York

Zaha Hadid designede denne bygning i New York som en af hendes seneste værker før hendes død. Sjølund leverede vinduesprofiler til alle ovale vinduer i denne luksuriøse bygning beliggende i New York.
Alle billeder er ejet af Zaha Hadid Architects.

Bølgen, Danmark

Henning Larsen er den ledende arkitekt bag Bølgen, som er et spektakulært boligbyggeri ved havnefronten i Vejle. Hver lejlighed har en fantastisk udsigt over skoven, byen og fjorden. Sjølund leverede forarbejdede bjælker til den bærende del af konstruktionen.

DEN BEDSTE PRÆSTATION - FOR ET BEDRE KLIMA

Hos Sjølund er vi bevidste om vindenergiens betydning for en bæredygtig fremtid. Vi ønsker at bidrage til at fremme vindenergi ved at bruge vores unikke kompetencer inden for området til at skabe innovative og omkostningseffektive løsninger.

Vi samarbejder med nogle af verdens førende virksomheder inden for vindmølleindustrien. Vi søger altid at forbedre vores metoder og teknikker for at sikre en effektiv udnyttelse af vindens energi.

Bessam - Assa Abloy

Sjølund tilbyder forskellige løsninger til mange forskellige behov - I dette tilfælde har vi leveret dele til den automatiske dør til Bessam - Assa Abloy. 

Christplant

Sjølund hjælper med at levere specifikke løsninger til buet metal. Som vi gjorde for Christplant og leverede en løsning, der passede præcis til dem.

C-arme Medical

Til C-arms Medical leverede vi det buede metal af højeste kvalitet. 

Scania Bus, Sverige

Vi har leveret alle profilkomponenter til dette projekt.

Konstruktionen er lavet af aluminiumsprofiler, der holdes sammen af et Alusuisse patenteret system bestående af unikke fittings uden svejsning.

Siemens AG, Velaro

Vores primære opgave var at købe det relevante materiale, profilbukning og svejsning. 

Jomfru krydstogt

Til Jomfru krydstogtskibet leverede vi aluminiumsrør. På grund af den nøjagtige rulning af aluminiumsrørene blev installation og montering udført uden problemer.

-Placeringer i hele verden

Vi har en global tilstedeværelse med
produktionsfaciliteter og kontorer i
Danmark, Tyskland og Kina.

-Kontakt vores fagfolk

Vi er klar til udfordringer, kontakt vores fagfolk for mere information

Zoran Aleksic

Administrerende direktør og koncernchef