Kvalitet, Trivsel, Sundhed & Miljø

Kvalitet

Vi vil fremstille emner med størst mulig nøjagtighed og overfladekvalitet, til det aftalte tidspunkt og samtidig sikre en konstant optimering af produktionsmetoder og håndtering.

Gennem høj kundetilfredshed og loyalitet, samt konstant udvikling af metoder og teknikker, vil Sjølund være verdens bedste systemleverandør til profilbøjningsprojekter. Sjølund har enorm erfaring med bøjning og bearbejdning takket være vores medarbejdere. Vi har derfor den nødvendige viden til at løse alle former for opgaver inden for bøjning af aluminium- og stålprofiler. Dette er også medvirkende til, at vi kan og vil levere bøjede profiler af uovertruffen kvalitet. Denne erfaring er også et nøglepunkt i vores udvikling og vækst indenfor kvalitetsbevidst bearbejdning og svejsning.

For at leve op til og opfylde vores mål om at levere uovertruffen kvalitet, er vi nødt til nøje at udvælge vores underleverandører og samarbejdspartnere. Med vores faste underleverandører indgår vi i et tæt samarbejde omkring udvikling og optimering af processerne både hos leverandøren.

Hos Sjølund er faglighed og kvalitet absolutte nøgleord, og denne holdning har givet anledning til et sæt ordensregler:

 

  • Vi garanterer vores arbejde 100%.
  • Vi sætter en ære i at være de bedste i branchen.
  • Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller arbejdsindsats.
  • Vi tager vores arbejde seriøst, men ikke os selv.
  • Vi har plads til originale og utraditionelle tanker.

Trivsel & Sundhed

For at kunne leve op til Sjølunds overordnede vision og mission er det nødvendigt at have og kunne fastholde dygtige, tilfredse, motiverede og trygge medarbejdere.

Et trygt og sikkert arbejdsmiljø er højt prioriteret hos Sjølund, og en arbejdsmiljøpolitik der er gældende for hele Sjølund vil derfor blive præciseret i det følgende. Arbejdsmiljøpolitikken er opdelt i to hoveddele, sikkerhed og arbejdsmiljø samt sundhed og trivsel.

Med denne arbejdsmiljøpolitik erklærer Sjølund sin forpligtelse til at overholde gældende lovkrav, gennemføre løbende forbedringer af arbejdsmiljøpræstationer og arbejdsmiljøledelse samt løbende forebyggelse af skader og arbejdsrelaterede sygdomme.

Miljø

Sjølund vil ikke kun være førende inden for bøjning, men vil også være en pionervirksomhed inden for grøn tænkning og reduktion af miljøpåvirkninger. Vi har den dybeste respekt for vores miljø, ligesom vi har for vores håndværk.

Vi vil udfordre os selv og tankegangen bag de metoder og teknikker, vi bruger i dag. Vi efterspørger de mest miljøvenlige råvarer og materialer og tilstræber at reducere mængden af emballage på både indgående og udgående varer. Sjølund bliver en åben virksomhed, der er i dialog med omverdenen om vores aktive miljøtiltag, og vores mission om at passe på vores fælles miljø – også i et globalt perspektiv. Disse resultater kan ikke opnås alene, men kræver fælles ansvar og engagement hos Sjølund. Alle medarbejdere vil derfor blive involveret i miljøaktiviteter gennem uddannelse, træning og information og derved blive i stand til at udøve en motiveret og stadigt stigende miljøbevidsthed.

-Kontakt vores fagfolk

Quality doesn’t only begin with the letter “Q”, It must be followed by “U”.

Johann Nicolaisen

Kvalitetssikring