Industri

7

Inden for vores industri segment håndterer vi både de små hurtige "dag til dag" enkeltordrer til små og mellemstore virksomheder og serieproduktion til større internationale i et bredt spektrum af brancher.

Uanset om der er tale om et par buede profiler eller en serie, gør vi os umage med at levere til tiden og i den højeste kvalitet. Med årtiers erfaring er vi engagerede i at sikre succesen af dit projekt.

Health care

Vi leverer buede aluminiumprofiler ,som bl.a indgår i avanceret scanningsudstyr såkaldte mobile C-arm scannere. Disse Scannerne spiller en afgørende rolle i forbindelse med kirurgiske indgreb. For at sikre optimal ydeevne kræves det, at vores buede profiler fremstilles med meget høj præcision efter de højeste kvalitetsstandarder.

Vi anvender vores profilvalsemaskiner og specialfremstillede værktøjer til at forme profilerne til den ønskede form. Specialudstyret og operatørernes mange års erfaring sikrer mindst mulig deformation af aluminiumprofilet og en perfekt ubeskadiget overflade. Processen har vist sig at være den ideelle løsning for disse komplekse komponenter. Yderligere processer inkluderer 5-akset CNC bearbejdning, overfladehandling og emballering så komponenterne er klar til montage.

SJØLUND – Medical Components Whitepaper

Læs og download vores whitepaper her og se hvorfor vores buede aluminiumsprofiler er blandt de bedste globalt til CT-scannere og røntgenudstyr.

Transportører og Conveyorsystemer

Inden for conveyor og sorteringssystemer er vi specialiserede i at skabe kundespecifikke løsninger, der matcher deres unikke behov.

Vores ekspertise omfatter fremstilling af bukkede sideafskærmninger, støtte- og føringsskinner, som er skræddersyet til en bred vifte af systemer, herunder sorteringssystemer, overhead-transportører og monorailsystemer, der anvendes inden for pakkelogistik, bagagehåndtering og fødevareproduktion.

SJØLUND – Curved Components Whitepaper

Læs og download vores whitepaper her for at udforske, hvordan SJØLUNDs banebrydende valsebukningsbearbejdning kan omdefinere dine processer for transportørsystemer.

SJØLUND – Aluminium Extrusion Whitepaper

I vores nye whitepaper kan ekstruderingsvirksomheder udforske, hvordan de kan udnytte SJØLUND-procescyklussen og lære, hvordan SJØLUND-formularen kan være gavnlig for dem. Download vores whitepaper her!

Landbrugsmaskiner

Inden for landbrugsmaskiner er det typisk firkantrør eller runde rør vi valser til bøjninger, spiraler med mere.

De profiler, vi valser på vores profilvalsemaskiner, bruges som bjælker, bærende rør og meget andet på mange forskellige landbrugsmaskiner. Dette udstyr skal kunne modstå de højeste belastninger under barske forhold i mange år.

Skilifter og kabelbaner

Skilifter tilbyder hurtig og komfortabel transport i både sommer- og vinterdestinationer samt bjergområder. Du vil finde buede profiler fra SJØLUND i kabelbanens konstruktion, både i selve gondolen men også i kabelbanestationen.

Da disse komponenter spiller en afgørende rolle for passagersikkerhed og komfort, opfylder vores buede profiler de strengeste standarder.

- At skabe enestående og unikke produkter

Valsede komponenter til specielle applikationer.

Johannes Kammer

Eksport salgsdirektør