Den højestestandard

Vi vil være verdens bedste samarbejdspartner for profilvalsning. Vi udvikler og forbedrer konstant vores produkter og systemer, og kun den højeste kvalitet er god nok - en holdning, der gennemsyrer hele virksomheden. Fra valsning og bearbejdning af aluminiums- og stålprofiler til ledelse og arbejdsprocesser.

Derfor er det naturligt at vi er certificeret efter:

  • ISO 9001
  • EN 1090
  • ISO 14001
  • OHSAS 18001

For os betyder den højeste standard ikke kun den højeste kvalitet, men også sund fornuft og omtanke for miljøet. Det kan vi dokumentere da vi er certificeret efter ISO 14001 for miljøledelse samt OHSAS 18001 for arbejdsmiljøledelse.

Vores certificeringer betyder, at vi altid tilstræber at levere produkter, der opfylder alle kundekrav og overholder gældende love og bestemmelser.

For os betyder den højeste standard ikke kun den højeste kvalitet, men også sund fornuft og omtanke for miljøet. Derfor er Sjølund også certificeret efter ISO 14001:2004 for miljøledelse samt OHSAS 18001 for arbejdsmiljøledelse.

Vores certificeringer betyder, at vi altid leverer produkter, der opfylder kravene til sine opdragsgivere og overholder gældende love og bestemmelser.